C
r
o
a
t
i
a

Pregled:

 

Apartmani

- Istra

- Kvarnerska rivijera i otoci

- Sjeverna Dalmacija

- Srednja Dalmacija

- Južna Dalmacija

- Posebna ponuda

- Vile s bazenom

- Yacht Charter

- Last minute

- Online rezervacija

- Sobe

- Kamp

- Sport Biciklizam

- Svijet

- Cjenik

- Kontakt

 

- Hrvatska

- Nacionalni parkovi

- Izleti

- Hrvatska kuhinja

- Suveniri

- Kontakt

 

- O nama

- Suradnja s iznajmljivačima

- Uvjeti

- Kućni red

- Zaštita privatnosti

 

- Uvoz - izvoz

- Nekretnine

- Web dizajn

- Knjiga gosta

- Kontakt

 

Split - Sveti Duje

 

Stranice izradio - Davor Krtalić - Dalmatinac

 

 

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor!

HR    CZ    EN    DE    IT

  Destinacija: Supetar / otok Brač - Opis i slike - Splitska rivijera

Osobna preporuka od Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac za goste koji namjeravaju svoj odmor provesti u nekoj od navedenih destinacija na otoku Braču.

Poznata ljetovališta na Braču: Supetar, Bol, Postira, Mirca, Pučišća, Selca, Povlja, Milna i Splitska sa isto tako poznatim pješčanim i šljunčanim plažama i centrima za sport i zabavu. Sva mjesta pružaju nezaobaravan odmor. Na svim plažama se mogu unajmiti rekviziti za igre i zabave na moru.
Isto tako preporučujemo posjete u unutrašnjost Brača u mjesta Škrip i Nerežišća. Vidova gora najviši vrh Brača s koje se pruža panoramski pogled na Bol i susjedni otok Hvar. Pustinja Blaca, nekada slavna glagoljaška pustinja, a kasnije i zvjezdarnica, nalazi se na istočnom obronku doline na južnoj strani otoka Brača, između Bola i Milne.

Za goste željne disco zabave tu su disco klubovi u Supetru i Bolu. Gastro ponuda na svim lokacijama je na viskom nivou i zadovoljava svačije ukuse.
Dolazak u nabrojane destinacije s autoceste A1 Zagreb - Split, iz trajektne luke vožnja trajektom do Supetra traje 50 minuta a po izlasku iz trajekta u Supetru po lokalnim cestama dolazite do Vašeg odredišta. Gostima preporučujemo da posjete sva mjesta te tako upotpune svoj odmor.
Osobna preporuka - Davor Krtalić

Brač među deset svjetskih otoka najboljih za život

Brač je poželjan za život, stoji u časopisu, zbog čistoće zraka i mora. To je jedan od najljepših i najvećih otoka u Dalmaciji, s mnogo maslina i s prekrasnim čistim pješčanim i kamenim plažama.
Američki časopis
"Islands" (Otoci) uvrstio je Brač među 10 najpoželjnijih otoka za život na svijetu. Riječ je o specijaliziranom časopisu koji se tiska u milijunskoj nakladi i čita po cijelom svijetu, piše Slobodna Dalmacija.
Po izboru američkog časopisa, uz Brač, na top-listi najpoželjnijih svjetskih otoka nalaze se Big Pine Key na Floridima, Kreta u Grčkoj, Waiheke na Novom Zelandu, Curacao u Nizozemskim Antilima, Maui na Havajima, Nevis na Karibima, Lomgkawi u Maleziji, Grand Cayman u Karipskome moru i Palau u Tihom oceanu.

Svi su oni promaknuti u otoke snova za ugodno i kvalitetno življenje.

Brač je poželjan za život, stoji u časopisu, zbog čistoće zraka i mora. To je jedan od najljepših i najvećih otoka u Dalmaciji, s mnogo maslina i s prekrasnim čistim pješčanim i kamenim plažama.
Povezanost s kopnom je izvrsna, a bogata gastronomska ponuda sastoji se od svježe ribe, školjki, domaće janjetine i sira. Hvale i crno vino plavac.
Ljudi su opušteni, ocijenili su novinari američkog časopisa, život im se ne sastoji samo od rada, nego, za razliku od Amerikanaca, znaju uživati pijući kavu u kafićima na rivi pokraj mora.
Život na Braču, zaključili su, odvija se umjerenom brzinom, baš onako kako treba. Uočili su i da sva priobalna mjesta imaju crkvu smještenu u središtu, nadomak mora, ali je svaka na svoj način posebna i zanimljiva.

Bol - Zlatni rat

Udaljenosti: Supetar - Bol 38 km, Supetar - Postira 9 km, Supetar - Pučišća 26 km, Supetar - Selca 27 km, Supetar - Povlja 31 km, Supetar - Milna 18 km, Supetar - Zračna luka Brač 12 km.

Što treba posjetiti i vidjeti u:

Destinacija: Brač

Supetar
Bol - Zlatni rat
Vidova gora
Pustinja Blaca
Povlja
Pučišća
Mirca
Sutivan
Milna

Za goste koji žele poći malo dalje preporuka je da posjete:

Split
Trogir
Omiš - Rijeka Cetina

Makarska
Otok Hvar
Otok Korčula
Otok Vis
Otok Čiovo

Nacionalni parkovi: Pogledaj

Split

Srednja Dalmacija - Splitska rivijera - Panorama Split

Splitska rivijera - Split je "najlipši grad na svitu". 

Split je jedan od najtoplijih gradova na Jadranskoj obali sa prosječno 2700 sunčanih sati godišnje, te se tako ubraja u jedno od najsunčanijih mjesta u Europi. Split je centar Dalmacije, kako industrijski, tako i sveučilišni, te gospodarski.
Split je grad živog mediteranskog temperamenta.
Split je grad povijest i kulturne znamenitosti.
Split je grad sporta.
Split je grad turizma.
Grad Split ima 70 kilometara morske obale, od kojih 9,5 kilometara čine plaže. Samo u Splitu možete naći 15 km dugu šetnicu. 

Split

Srednja Dalmacija - Splitska rivijera - Panorama Supetar

Splitska rivijera - Destinacija Supetar otok Brač

Turistički grad do kojeg se stiže morskim i zračnim prometnim vezama.
Dostupni su razni oblici rekreacije i zabave: tenis, iznajmljivanje bicikla, skutera, jet ski-ja, izleti brodovima, ronjenje, noćno razgledanje podmorja.
Gastronomija, posebice ona s dalmatinskim specijalitetima, mnogima će ostati u lijepom sjećanju.
Gostu se pruža mogućnost obilaska i upoznavanje s kulturno-povijesnim znamenitostima otoka.
Šteta je otići s Brača a ne posjetiti: Vidovu goru - najviši vrh na otoku, Zlatni rat - biser Jadrana i poznatu plažu, Blaca - samostan i pustinja, Škrip - muzej.
Na plažama borovi i tamarisi pružaju ugodnu hladovinu. Gost koji želi osobni mir, može ga pronaći diljem obale u nekoj od malih uvala.

Plaže u Supetru su: pješčane, šljunčane i kamenite. Tu možete naći niz odličnih restorana, caffe barova, zabavnih i sportskih sadržaja, kulturnih spomenika ...

Supetar

Supetar - Brač

Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac

  Destinacija Supetar / otok Brač - Opis i slike - Splitska rivijera

D

K

Supetar: Plaže

Šljunčana plaža Vlačica i pješčana uvala Banj posebno pogodna za obitelji s djecom. Na plaži možete pronaći turističke sadržaje: vodeni tobogan, pedaline, ležaljke. Sladoled, osvježavajuća pića ili kokteli samo su par koraka udaljeni od plaže u objektima koji pružaju takve usluge.

Par minuta šetnje od plaže Banj Vas dijeli od dugačke šljunčane plaže Bili Rat i uvale Vela Luka, najljepše plaže u mjestu.

 
D

K

Supetar: Plaže

Plaža Vrilo - Supetar

Plaža Vrilo - Supetar

 

Crkva Navještenja Marijina u Supetru - Mauzolej Petrinović

 

Gastro:

 
D

K

Izleti

 

Više informacija i slika na stranici Izleti!

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

   

 

 .