C
r
o
a
t
i
a

Pregled:

 

Apartmani

- Istra

- Kvarnerska rivijera i otoci

- Sjeverna Dalmacija

- Srednja Dalmacija

- Južna Dalmacija

- Posebna ponuda

- Vile s bazenom

- Yacht Charter

- Last minute

- Online rezervacija

- Sobe

- Kamp

- Sport Biciklizam

- Svijet

- Cjenik

- Kontakt

 

- Hrvatska

- Nacionalni parkovi

- Izleti

- Hrvatska kuhinja

- Suveniri

- Kontakt

 

- O nama

- Suradnja s iznajmljivačima

- Uvjeti

- Kućni red

- Zaštita privatnosti

 

- Uvoz - izvoz

- Nekretnine

- Web dizajn

- Knjiga gosta

- Kontakt

 
 

Split - Sveti Duje

 

Stranice izradio - Davor Krtalić - Dalmatinac

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor!

HR    CZ    EN    DE    IT

Mjesto za Vaš odmor! Zadarska rivijera / Kraj - otok Pašman Vila s bazenom! Mjesto Vašeg odmora iz snova!

Sjeverna Dalmacija - Zadarska rivijera - Panorama Zadar

Zadarska rivijera - Zadar se nalazi u samom srcu Jadrana te čini glavno središte sjeverne Dalmacije.

Lako dostupna i atraktivna destinacija gostima iz cijelog svijeta, morem, kopnom ili zrakom.

Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 većih i 300 malih otoćića i hridi, 3 parka prirode: Telašćica, Sjeverni Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova: Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turizma u Hrvatskoj.

Sjeverna Dalmacija - Zadarska rivijera - Panorama Pašman

Zadarska rivijera - Destinacija Pašman otok Pašman

Otok Pašman površine 63 km2 pripada skupini sjevernodalmatinskih otoka. Povezan je mostom s otokom Ugljanom. Na Pašman možete stići i trajektnim vezama iz Biograda ili Zadra.
Pašman je omiljeno turističko odredište što zbog ljepote malenih otočića koji su poput biserne niske razasuti po Pašmanskom kanalu, što zbog mora koje spada među najčišće more na Jadranu. Mjesto Tkon obiluje prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama. 
Pašman je poznat po bogatim arheološkim nalazima, ostacima gradina, mozaicima i drugim povijesnim spomenicima. Možete posjetiti Benediktinski samostan Sv.Kuzme i Damjana iz 12 stoljeća. Stanovnici Pašmana bave se poljodjeljstvom uzgojem ljekovitog i aromatičnog bilja, maslinarstvom i vinogradarstvom, te ribarstvom i turizmom.
Bogata je turistička ponuda kvalitetnog smještaja u kampovima, privatnim pansionima i apartmanima. U tavernama i restoranima možete uživati u plodovima mora koji su gastronomski specijalitet ovog ekološko čistog podneblja.

KRAJ - naselje na jugoistočnom dijelu otoka Pašmana, 3 km južno od naselja Pašman; 300 m udaljeno od obale Pašmanskoga kanala. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo i maslinarstvo. Bunarska voda. U selu je gotički franjevački samostan sa crkvom iz 1392.

Više slika i informacija pogledajte na stranici: Pašman!

Kraj - otok Pašman

Kraj - otok Pašman
Opis!

Pristup vili: pristup vozilima do objekta odličan, parkirališno mjesto za sve goste vile, dobra prometna povezanost javnim prijevoznim sredstvima.

Sadržaji u vili: otvoreni bazen s rasvjetom, nekoliko roštilja u natkrivenom prostoru, dječje igralište u samom vrtu vile, bar, fitnes prostor sa spravama za vježbanje, plažni objekt na samom ulazu u vilu sa osvježavajućim pićima, sladoledom, toplim senvičima te kioskom s dnevnom štampom.

Dodatne usluge i oprema: dječji krevetić, mašina za pranje rublja, pegla, čišćenje i pospremanje kod svake promjene gosta.

 

Opis objekta i okoline

kategorija 4 zvjezdice
udaljenost od centra mjesta je 550 m
udaljenost od mora 20 m 
udaljenost od zračne luke Zadar je 30 km
udaljenost od plaže 20 m
vrsta plaže - pješčana 
udaljenost od trajektne luke Tkon 3 km 
udaljenost od glavne otočke prometnice 100 m

Smještaj: luksuzni apartmani, smješteni na plažama u uvali Dužica i Tratica
Prehrana: pansion polupansion (doručak večera), pansion
Aktivni odmor: fitnes, odbojka na pijesku, stolni tenis
Rekreacija i zabava: otvoreni bazen, bar, dječje igralište

Info: dalmatinac@seznam.cz    Šifra: DK-BAZEN-03

Ponuda hrane: polupansion za goste vile (doručak i večera) u klimatiziranoj sali kapaciteta 40 gostiju. U ponudi su 3 menija koji gosti mogu odabrati prema želji.
Plaže: udaljenost plaže od objekta je 10 m, a sama plaža je pješčana sa betoniranom obalom.
Pogodnosti položaja: udaljenost od centra je 550 m, trgovine s namirnicama 3 km, ljekarne 3 km, ambulante 3 km, mjenjačnice 3km, benzinske postaje Preko - otok Ugljan 30 km.

Opis apartmana!

Luksuzni apartmanI unutar pansiona u dvije vile u mjestu Kraj, na otoku Pašmanu. Apartmanske vile s atraktivnim lokacijama na pješčanim plažama, pored luksuzne opremljenosti, pružaju i prekrasan pogled na Pašmanski kanal, koji ce Vaš odmor pretvoriti u jedinstven doživljaj.

Vila sa 4 zvjezdice, luksuzan je smještaj u kojem se udobno može smjestiti 30 ljudi. Vila je prva u nizu, smještena na prekrasnoj lokaciji na samoj pješčanoj plaži s pogledom na pašmanski kanal. Okružena vrtom s bogatim mediteranskim raslinjem, boravak u vili čini posebno atraktivnim. U sklopu vrta nalazi se bazen sa rasvjetom.
Pored luksuznog smještaja i atraktivnog provoda u vilama, pružamo Vam i mogućnost prehrane polupansionskog tipa u ugodnom restoranu vile.

Apartmani: gosti mogu birati između 7 prostranih apartmana od kojih je svaki uređen na poseban način, te poseban balkon ili terasu, sa prekrasnim pogledom na more i vrt oko vile.
Svi smještajni kapaciteti vrhunski su opremljeni i sadrže TV-SAT, vlastitu telefonsku liniju, priključak na internet, klima uređaj te ledenica kapaciteta 40 l u zajedničkoj prostoriji.

Vila je osobito pogodna ze goste koji žele savršen mir i privatnost, ali i žele otići na izlete na samom otoku, otočkom arhipelagu, kopnu ili nekom od nacionalnih parkova ili parkova prirode (NP Kornati, NP Krke, NP Paklenica, PP Vransko jezero, PP Telašcica).

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

Pregled smještaja - Luksuzne vile s bazenima

D

K

    Mjesto Vašeg odmora iz snova! - Vila s bazenom! - Zadarska rivijera - / Kraj - otok Pašman    

Gosti mogu birati između 7 prostranih apartmana od kojih je svaki uređen na poseban način, te poseban balkon ili terasu, sa prekrasnim pogledom na more i vrt oko vile.

Apartman A4 br: 2 
Apartman A4+1 br: 3 
Apartman A2+1 br: 4 
Apartman A4+1 br: 5 
Apartman A2+1 br: 6 
Apartman A8 br: 7 
Apartman A2+1 br: 8

D

K

D

K

    Mjesto Vašeg odmora iz snova! - Vila s bazenom! - Zadarska rivijera - / Kraj - otok Pašman   

 

Opis apartmana!

Apartman A4 br: 2 
Opis: Apartman 58m2, prizemlje, 2 spavaće sobe 13 i 7m2, kupatilo 5m2, terasa 20m2, kuhinja i boravak 24m2, pogled na more. 

 

Apartman A4+1 br: 3 
Opis: Apartman 75m2, 1 kat, 2 spavaće sobe 16 i 7m2, kupatilo 5m2, terasa 10m2, kuhinja i boravak 30m2 s 1 dodatnim ležajem, pogled na more.

 

Apartman A2+1 br: 4 
Opis: Apartman 51m2, 1 kat, 1 spavaća soba 15m2, kupatilo 5m2, terasa 4m2, kuhinja i boravak 25m2 s 1 dodatnim ležajem, pogled na more.

 

Apartman A4+1 br: 5 
Opis: Apartman 75m2, 2 kat, 2 spavaće sobe 16 i 7m2, kupatilo 5m2, terasa 10m2, kuhinja i boravak 30m2 s 1 dodatnim ležajem, pogled na more.

 

Apartman A2+1 br: 6 
Opis: Apartman 51m2, 1 kat, 1 spavaća soba 15 m2, kupatilo 5m2, terasa 4m2, kuhinja i boravak25 m2 s 1 dodatnim ležajem, pogled na more.

 

Apartman A8 br: 7 
Opis: Apartman 113m2, 3 kat, 4 spavaće sobe 10, 12, 6 i 7m2, kupatilo 7m2, terasa 14m2, kuhinja i boravak 45m2, pogled na more.

 

Apartman A2+1 br: 8 
Opis: Apartman 37m2, 1 kat, 1 spavaća soba 14m2, kupatilo 4m2, terasa 4m2, kuhinja i boravak 20m2 s 1 dodatnim ležajem, pogled na more.

 
D

K

 

 Cjenik: Cijene na upit!

*Dolazak u apartman poslije 14:00 h, odlazak do 10:00 h. *Popust na cijene: dogovor!
*Pogledaj kućni red: Pravila kuće

Pošaljite upit Šifra: DK-BAZEN-03
 
D

K

    Mjesto Vašeg odmora iz snova! - Vila s bazenom! - Zadarska rivijera / Kraj - otok Pašman    

Vila bez bazena, samo 10 m od mora i pješčane plaže! - isti vlasnik

Gosti iz vile bez bazena Šifra: DK-Kraj-01 mogu koristiti bazen u vili Šifra: DK-BAZEN-03

Opis apartmana!

Vila sa 4 zvjezdice, luksuzan je smještaj u kojem se udobno može smjestiti 23 osobe. Vila je smještena na prekrasnoj lokaciji na samoj pješčanoj plaži s pogledom na pašmanski kanal.
Sama blizina pješčane plaže vilu čini posebnom zbog toga što njeni gosti imaju neposredan odnos s morem. 

Apartmani: gosti mogu birati između 6 prostranih apartmana od kojih je svaki uređen na poseban način, te poseban balkon ili terasu, sa prekrasnim pogledom na more i plažu ispred vile. 
Svi smještajni kapaciteti vrhunski su opremljeni i sadrže TV - SAT, vlastitu telefonsku liniju, priključak na internet i klima uređaj.

Vila osobito je pogodna za goste koji žele savršen mir i privatnost, ali i žele otići na izlete na samom otoku, otočkom arhipelagu, kopnu ili nekom od mnogobrojnih nacionalnih parkova ili parkova prirode (NP Kornati, NP Krke, NP Paklenica, PP Vransko jezero, PP Telaščica). 

Pristup vili: pristup vozilima do objekta je odličan, osigurano parkirališno mjesto za sve goste vile, dobra prometna povezanost javnim prijevoznim sredstvima.
Sadržaji u vili: roštilj, plažni objekt na samom ulazu u vilu sa osvježavajućim pićima, sladoledom, toplim sendvičima te trafikom sa dnevnom štampom.

Dodatne usluge i oprema: dječji krevetić, mašina za pranje rublja, pegla, čišćenje i pospremanje kod svake promjene gosta.
Opis i slike vile i apartmana pogledajte na stranici. Kraj
D

K

    Vila bez bazena, samo 10 m od mora i pješčane plaže! - isti vlasnik - Zadarska rivijera / Kraj - otok Pašman    

Gosti mogu birati između 6 prostranih apartmana od kojih je svaki uređen na poseban način, te poseban balkon ili terasu, sa prekrasnim pogledom na more i vrt oko vile.

Apartman A2+1 br: 10 
Apartman A2+1 br: 11 
Apartman A2+1 br: 12 
Apartman A4 br: 13
Apartman A4 br: 14
Apartman A4+2 br: 15

D

K

    Mjesto Vašeg odmora iz snova! - Vila s bazenom! - Zadarska rivijera / Kraj - otok Pašman   

Kraj - otok Pašman - Mjesto i plaže!

Kraj - otok Pašman - Plaže!

Trajekt: Biograd na moru - Tkon

Trajektna veza sa kopnom je svakih pola sata iz susjednog mjesta. Do Pašmana se dolazi:
- Trajektna luka Zadar – trajektom za Preko (otok Ugljan) i autobusom za Pašman.
- Trajektna luka Biograd na moru – trajektom za Tkon (otok Pašman) i autobusom za Pašman. Otoci Ugljan i Pašman su povezani mostom.

 
D

K

Izleti

Kad već boravite u mjestu Kraj na otoku Pašmanu iskoristite mogućnost nekog od ponuđenih izleta te tako upotpunite svoj odmor.

Više informacija i slika na stranici Pašman!

Aktivni odmor na Pašmanu! Biciklističke i pješačke staze na Pašmanu! Aerobik na kopnu i u moru! Biciklizam / Aerobik - Pogledaj

 
• Mjesta u okolici: Zadar, Sukošan, Biograd na moru, Nin, Zaton • Susjedni otoci: Ugljan, NP Kornati

 Više informacija i slika na stranici Izleti!

 Zadar: Zadar!     Nacionalni parkovi - Pogledaj     Robinzon turizam - Kornati - Pogledaj

Zadar - Nin - Privlaka - Zaton

Zadar Nin Privlaka Zaton
 

 

Apartmani - Hrvatska - Istra - Kvarner - Dalmacija i otoci - Mjesto za Vaš odmor - Turistička agencija Davor Krtalić - Dalmatinac!

   

 

 .